Server Crashing every time I join

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1436
    manmine
    Participant
    • Posts: 6
    Rank: Newbie

    Im in my mine. My rope catches fire from lava located diagonal to my rope. The rope burns out. The rope box lowers a new rope. Fire still present. I pillar up to put the fire out. My screen becomes dark, maybe im inside the pillar, due to lag. The server crashes. I rejoin, server immediately crashes again. le fin

    #1437
    manmine
    Participant
    • Posts: 6
    Rank: Newbie

    I am now able to play again by digging out the cobble in which Im stuck with another account. I believe the crash was caused by the fact that I was stuck inside the cobble.

    #1438
    manmine
    Participant
    • Posts: 6
    Rank: Newbie

    Ok The crashes are happening again maybe its the lava or something. This time I wasnt stuck inside a cobble nor was there any rope

    • This reply was modified 2 weeks ago by manmine.
    #1440
    Kiopy7
    Participant
    • Posts: 113
    Rank: Newbie

    This also happened to me wen I was exploring a cave, except I was nowhere near cobble. I was ale to get out of it by backing away from the cursed cave everytime I came back on and then crashed. I think it has something to do with a certain point in the underground.

    #1441
    komodo
    Participant
    • Posts: 81
    Rank: Newbie

    Hi all,

    I’m going to update to a patch from dfcaverns/subterrane that fixes this. You can read more about it here:
    https://github.com/FaceDeer/dfcaverns/issues/39#issuecomment-1287836404
    It was fixed 22 days ago when someone else reported the bug. I meant to merge it in the next stable update, but didn’t get around to it quickly. Since it is causing bugs now, I want to rush it in ASAP. I’m merging the fix into MeseCraft right now. It should be live soon.

    #1442
    komodo
    Participant
    • Posts: 81
    Rank: Newbie

    New fix is live. Go test it out 🙂

    #1447
    keihdra
    Participant
    • Posts: 48
    Rank: Newbie

    New fix has made the game extremely laggy. Tried multiple machines and taking forever to load terrain. Seems to be laggy for everyone that has been on.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.